Mine beste skillingsboller;
150 gr margarin
5 dl melk
50 gr gjær
100 gr sukker
ca 750 gr hvetemel
Smelt margarinen og bland med melk, og varm det til fingervarmt.
Rør inn gjæren.
Bland deretter inn de tørre ingrediensene, og kna deigen i 5-10 minutter.
Dekk til deigen og la den heve på et lunt sted.
Kjevl en kvadratisk leiv, og ha på smør, kanel og sukker. Rull deretter sammen til en lang pølse.
Skjær opp og legg på brett til etterheving.
Pensle med egg og strø på perlesukker rett før steking.
Stekes på midterste rille til de er pent gyllne,
ca 225 grader i 10 - 12 minutter
Mmm.. LYKKE TIL :)
Hilsen Kristine
Mmm, de så deilige ut. Din blogg du har, virkelig fine ting du pusser opp. Blir spennende å komme innom igjen her. Ha en flott helg!
SvarSlett